Terug naar Graaggedaan klantenservice

Bezorgen en afhalen

Je kunt je bestelling bij bijna aangesloten winkels afhalen. Een flink deel van de winkels bezorgt ook bij je thuis. Wanneer, hoe laat en tegen welke kosten er wordt bezorgd is zichtbaar in de bezorgkalender. Als er geen bezorgkalender zichtbaar is wordt er niet bezorgd.
Meer afhaal- en bezorginformatie vind je door te klikken op de link bovenin bezorginformatie, door te klikken op afhalen / bezorgen bij winkelinformatie of via de klantenservice 'bezorgen en afhalen'.

Bezorggebied

Er wordt altijd in een bezorggebied, bestaande uit één of meerdere plaatsen, bezorgd. Waar wordt bezorgd staat bij de verswinkels en versgroepen zelf vermeld. Om te checken of wij bezorgen controleren wij tijdens het bestellen altijd de postcode (tenzij je al bent ingelogd). Valt de postcode niet in het bezorggebied dan wordt dat aangegeven. Wil je wel gebruik maken van onze bezorgservice, laat het ons dan weten via klantenservice@graaggedaan.nl.

Laatste bestelmoment

Elke winkel en/of versgroep heeft zijn eigen laatste bestelmoment, je kunt tot dat tijdstip bestellen. Als je later bestelt, dan wordt de bestelling klaargemaakt voor het eerstopvolgende bezorg of afhaalmoment. Het laatste bestelmoment is noodzakelijk voor de versdetaillisten. Zij hebben tijd nodig om s'avonds extra brood te bakken en om je besteling op tijd klaar te maken en in te pakken.

Bezorgtijden

Er wordt meestal in de namiddag en avond door de week en in de ochtend of vroege middag in het weekend thuisbezorgd. Al deze informatie is te vinden bij de desbetreffende webwinkels.

Bezorgkosten

Bij de meeste versgroepen wordt GRATIS bezorgd vanaf €50,-. In de meeste andere gevallen variëren de bezorgkosten tussen de €2,50 en €3,95.